Immingham

Egentligen är vi visst inte i Immingham, eller hur ska man säga, tydligen så heter det Killingholme där vi ligger men det är typ Immingham. Krångligt värre. Hur som helst är det inte mycket att ha vad det än heter. England så det är trist väder. Ett lerdike, vattnet ser ut som Baileys eller kaffe med massa mjölk. Blåser massor så vi ligger inte stilla utan smäller in i kajen med jämna mellanrum, ingen tanke på att den fina färgen ska få vara kvar heller. Kommer bli en kul natt, nej jag är inte negativ eller gnällig, här har vi dagens sanning och så är det.

Immingham
Båten vid kajen i lerdiket

Annars är allt kalas, två styrmän som lämnar oss inatt men två nya är redan ombord och det kommer bli bra. Lite tråkigt när man gillar alla att glädjas åt att nån ska komma ombord när en annan lämnar men det är så livet här är. Folk kommer och går men de som verkligen betyder nåt håller man kontakten med ändå.

Kommentarer
Postat av: Mari

Tack för kommentaren! :-)

Spännande att du jobbar på en båt! Hur funkar det, asså, vad får du göra å sånt? Är det som ett "vanligt" jobb eller är det någon form av lumpen du gör? Hade vart kul å veta mer :-)

Trevlig helg!

2008-04-18 @ 21:30:53
URL: http://modigh.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0