Gung gung

Gung gung gung.. Vaknade halv 5 av att jag varit lite dålig på att surra saker i hytten. Småsaker som ligger och rullar i lådor och sånt är sjukt irriterande och vill gärna börja röra på sig så fort det rullar det minsta. Är precis på gränsen för vad jag kan sova i nu men det är ju dags och jobba så det är ju inget problem.

Man kan ju alltid hoppas att det lugnar sig en aning. Vi ska ankra på em och om inte före så skulle det ju vara skönt men lugnt då.

Kommentarer
Postat av: Vicki

Haha, kommer aldrig glömma när vi gick från Mongstad till scottland. jag låg illamående hela onsdagen. xD Men det är lika bra att få vara med om gungningar i början, då blir man snabbt van.

2008-11-25 @ 19:17:31
URL: http://vickipalmgren.blogspot.com
Postat av: Lucas

Jag blev också trött på att det lät så fruktansvärt i lådorna, så jag gjorde slag i saken och klädde insidan med en gammal söndrig pressenning (Tjocka varianten som inte prasslar) så nu kan pennor skokräm och kvarglömda snusdosor rulla fritt i min hytt utan att det hörs...

2008-11-26 @ 14:53:34
Postat av: Rebecca

Lucas: Hmm jag får fundera på att ta tag i det eller så hoppas vi helt enkelt att det är slut med dåligt väder för i år:)

2008-11-26 @ 18:39:02
URL: http://rebeccaskog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0