Landgång

Har lyckats styra upp landgången här så att jag/ vi blir hämtade om en timma:) Någon sa att vi låg väldigt nära stan också. Dryg 10 minuter bort och det är väldigt bra, ibland så är det en halvtimma bort. Som vanligt inte överdrivet gott om tid iland men nästan 3 timmar idag ska nog räcka. För jag har inte så väldigt gott om plats i väskan hem sen om jag shoppar för mycket så det blir nog bra

Kommentarer
Postat av: Jesper

Antingen lever du billigt eller så tjänar du väldigt bra!!Väldans massa shopping....

2009-06-06 @ 16:19:36
Postat av: Aurvandil

Ni har det bra på kustfarten och kan gå iland som oftast. Här är det bara vatten, blått vatten runt omkring oss och och fem timmar att brassa back innan vi är uppe i Barcelona. Men Atlanten är på sitt goaste humör samt att badvattnet håller sina 26 grader.

Postat av: Rebecca

Jesper: Haha nej då det är inte så mycket shopping även om jag visst har fått det ryktet efter mig. Faktiskt första gången jag är iland den här törnen. På tre veckor.. Så det går mindre pengar här ombord, väldigt mycket mindre.



Aurvandil: Ni har det ganska glassigt i solen vid poolen ni med kan jag tänka:) Möjligtvis brasset jag är glad att slippa.

2009-06-06 @ 18:24:15
URL: http://rebeccaskog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0