Sol sol sol:)




Strålande väder - så fort vi skulle gå från kaj såklart. Nav styrman tror att jag har hemliga krafter som gör att jag kan påverka vädret haha. För när vi brukar skoja om det och jag får säga vilket väder jag beställt, då brukar jag oftast ha rätt och väderprognoser kollar jag aldrig då så det är inget fusk.

Kommentarer
Postat av: Kjell Nyström

Men seeeeeeeeeeeeee!!!!! En sailor från Västerås,samma stad som jag är bördig ifrån. Mönstrade på i Djuphamnen 59 och slutade på sjön efter 3 år.Vill inte skryta men har nu varit ute på några resor och det känns härligt att kunna jämföra hur jag jobbade,bodde och levde mot hur det är i dagens sjöfart.

Ha det gôtt och lev väl

MVH

Kjell

2009-03-20 @ 21:06:46
Postat av: Rebecca

Kjell: Haha jepp:) Vad skoj, vad har du seglat i för befattningar? Ha det så bra du med:)

2009-03-21 @ 05:51:53
URL: http://rebeccaskog.blogg.se/
Postat av: Kjell Nyström

Ja du vad skall jag svara, e ju så jäkla gammal så jag måste tänka efter. Första båten blev Immen från Karlstad och direkt från V-ås blev det Afrika och en del resor med jordnötter,Gambia-Genua. Gick ut som mässkalle som nybliven 15-åring. Sedan blev det andra fartyg och många intressanta platser, Stora sjöarna med bilar bl.a. Avancerade till 2e kock och sedan salongssteward på Oientlinjens representationsfartyg Tavastland. Mönstrade av i Malmö för att fara hem och börja Yrkesskolan, bygglinje. Var erbjuden Stewardutbildning på barken Viking bekostad av Orientlinje, ett svårt val så det blev V-ås och byggsvängen. Första huset blev ett hyreshus på Viksäng och det sista i V-ås blev värmekraftverket nere vid djuphamnen där min resa började en massa år tidigare.

Ha det gôtt

Kjelle

2009-03-21 @ 17:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0