Bloggtips och visst lever jag:)

Jodå, jag lever fortfarande. Men, som jag skrev tidigare så känns det inte riktigt som jag har så mycket att skriva om som tidigare. Tittar till och svarar på kommentarer gör jag dock och skriver, som nu, när jag känner att jag har något att skriva.

Sitter just nu och gör det sista på en hemtenta som är det sista som ska göras på kursen Folkhälsovetenskap A som jag läst i Örebro hösten som gått. Ett seminare nästa vecka och sen är det slut och jag får äntligen börja på det jag verkligen vill. Dietistprogrammet i Uppsala. Hösten har lite känts som en transportsträcka och motivationen för kursen som vart rätt tråkig sådär till och från. Att det blir fortsatta studier för mig gör också att det fortsatt tjänstledighet, tre år är utbildningen och det har jag fått. Hoppas dock på jobb till sommaren och det ska nog inte vara omöjligt. Såklart saknar jag det, vem gör inte om man haft ett jobb där man trivts så bra?

Hittade precis en annan blogg som jag tänkte tipsa er om så länge, kapten på Bro Distributor har börjat blogga. Kul tycker jag, ingen jag har seglat med men än så länge ser bloggen mycket lovande ut.-18 grader visar termometern hos mig idag och ett allldeles underbart vinterväder är det, precis som det varit de senaste veckorna. Sommaren kan vänta lite men en sommarbild med glittrande vatten skadar ju inte..


RSS 2.0