Solnedgång



Vet inte varför men jag har en liten förkärlek till att ta bilder som den här... Händer så fort vädret är bra och möjlighet finns. Morgon som kväll, den här bilden är från Amsterdam en kväll i juli förra sommaren.

Kommentarer
Postat av: Elin

Kul att du skriver till mig! (:



Nej jag går faktiskt skola i Härnösand! (: hehe Det ligger 5 mil ovanför Sundsvall. Jag kommer i från Gbg men flyttade till härnösand då jag var 5år. P g a att min mamma träffade en kille som bodde här uppe och nu bor jag här. Skit stad kan jag lova dig! Den är såppas liten så alla känner alla, alla har varit med alla och alla snackar skit om alla :S



Jag var faktiskt på praktik förra veckan och ännu förra. Men det var på land. Det är så att vi hade våran första APU (praktik) i höstas men den jag skulle åka med hoppade av linjen och jag ville inte åka själv så jag väntade tills efter jul för att åka ut med en annan men då fick jag brändskada två ggr :D så fick tyvärr inte åka. och jag var tvungen att göra APU nu innan jag går ut andra året så då vart det på land i stället. Men det var trevligt det med. Tråkigt bara att det vart här i härnösand. Men till hösten kommer jag åka ut och då har vi APU 2 ggr. en på hösten och en på våren. Så jag har faktsikt inte fått testa på att jobba på båt. Men var på kryssning med min pojkvän den 8 maj, Helgen innan jag fyllde 18år så man tittade mycket på kockarna och serveringspersonalen (: ser riktigkt roligt ut! (:



Mvh Elin

2008-05-26 @ 17:46:20
URL: http://elinodegard.blogg.se/
Postat av: Cheng Igge

Hej Rebecca!

Kul at du finns på bloggen, lite sporadisk, men åndock.

Du har fotat, förmodligen världens mest fotade objekt. Solen!

Vackert.

2008-05-26 @ 20:36:17
URL: http://iggepopp.blogg.se/
Postat av: Marcus

Hej!



Jobbar du som matros på broström?

2008-05-27 @ 21:31:26
Postat av: Rebecca

Marcus: Nja, jag jobbar på Broström, på Bro Anton men som mässman, är kock egentligen men hamnade som mässman och trivs bra med det.

2008-05-28 @ 08:24:10
URL: http://rebeccaskog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0