Dagens lilla skämt

Varje vecka får vi en postionslista från kontoret där vi kan se vart alla rederiets svenskbefraktade båtar är och ska gå kommande vecka ungefär. Eftersom vi är den bästa båten så är vi alltid först på listan ska tilläggas.

Idag såg den ut såhär:

Aruba:-)

Här ser man att vi lossar i Killingholme, England idag och imorgon, att det sen blir Rotterdam i Holland där det ska lastas jetfuel igen (det vet jag från annat håll) att den ska lossas i Hamble i England. Sen kommer det lilla skämtet...

Att vi ska gå till Aruba och lasta. Aruba ligger i Västindien
, rent tidsmässigt skulle det stämma, tar ungefär 2 veckor att gå ner dit med den fart vi gör. Dock är det ingen behaglig resa vi skulle få då den här båten inte är gjord föt att gå över Atlanten...

En person lyckades de lura, vår nya styrmanselev. Han fick listan i handen och läste, frågade sen vart de låg och fick Västindien till svar och skiner upp som en sol. Tyvärr så blev lyckan kort och sanningen kom fram.

Det roligaste måste jag säga är agentens namn... Nigger Brothers, bara idén haha, fick förklaringen att agenten här heter Corybrothers.

Man kan ju drömma vidare men det längsta den här båten lär komma är Singapore när den blir såld.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0