Måndag morgon

Måndag morgon och jag är tidigt uppe för att vara ledig. Men det är fullspäckade dagar fram till påmönstring, som jag som vanligt inte riktigt vet när det blir. Torsdag är det preliminärt men man vet ju aldrig, det ändras så fort. Hela helgen har gått åt till att flytta och allt runtikring det och nu är det bara en tom lägenhet som ska städas ur, inte vad jag hade önskat mig när det äntligen är ett par lediga dagar men förhoppningen är att det ska gå förhållandevis smärtfritt ändå.
I övrigt bjuder mina sista dagar hemma på fotboll - träning ikväll, match imorgon med bästa laget. Missar de tre sista A-seriematcherna på vårsäsongen när jag åker men det kommer de andra att greja kanon utan mig. Kommer sakna laget och fotbollen massor, en liten fotboll får nog följa med i resväskan men det blir ändå inte riktigt samma sak.


Sommarlov :)

I torsdags klarades de sista redovisningarna och föreläsningarna av och nu har jag gått på sommarlov, tills 30:e augusti, hur länge som helst.. Men ledigt blir det ju inte hela sommaren för i mitten av nästa vecka så är det jobbtajm. Bro Distributor är båten där jag i 6 veckor kommer roa mig med att laga mat åt en besättning där jag inte vet om jag känner någon ännu (dem jag känner som jag vet är där åker hem när jag kommer, inte okej). Men det ska bli toppenkul ändå så jag är laddad.
Förhoppningsvis så innebär jobb att det kommer uppdateras igen ordentligt här igen och det ska också bli himla kul att få skriva lite igen :)


RSS 2.0