Ett litet livstecken

Kul att det är så många som tittar in trots att jag inte uppdaterar så mycket just nu. Datorn får inte samma uppmärksamhet överhuvudtaget just nu. Sol och härligt väder här egentligen hela tiden sen jag kom hem och prioriteringen är att vara ute.

Två kurser har klarats av, en med matlagning och en med sjukvård. Båda var roliga och givande men nu är det skönt att bara få vara hemma och ta det lugnt och småpyssla med saker.

Äntligen hemma:)

Okej jag kom hem redan igår och lovade skriva på en gång men tro mig att jag haft och göra så jag inte hunnit.

Hemresan blev lång. Tre timmar med bil i fredagskväll, sen middag och hotell. Lördagmorgon började med att åka till flygplatsen, som tur var bodde vi bara tio minuter ifrån. Sen incheckning och en massa strul såklart. Jag hade ingen plastpåse till mina grejer i handbagaet som räknas som vätskor. Tydligen skulle man köpt dem nånstans men jag blev visad nån vip-väg för det var nåt speciellt med min biljett.. Så jag tröttnade och strunade i det men ingen sa nåt om att sakerna bara låg lösa i väskan. Sen vänta rätt länge på flyget men till slut så kom vi iväg.

I Frankfurt sa jag hej då till de andra som skulle med andra plan vidare. Som man fattade på skyltarna skulle vi ha landat på rätt terminal och det var ju skönt för det var ju inte överdrivet gott om tid. Men inte det. Ny säkerhetskontroll som tog evigheter i kö. Sen kom chocken.. Tunnel för att komma vidare. Alltså var vi inte rätt än.. Det var bara att tokspringa genom tunneln och hoppas man skulle hinna. Framme på rätt terminal så var det såklart lååångt bort. Men då såg ag att jag skulle hinna så jag kunde sakta ner lite. 5 min efter boardingen skulle ha börjat var jag där, genomsvettig efter min lilla joggingrunda. Tio minuter senare började boardingen.

Eftersom det var SAS som hade flygningen så fick vi tidningar ombord, klockrenaste kommerntaren av en av de manliga "flygvärdinnorna" (vad heter killarna egentligen? flygvärd låter töntigt ju..) I alla fall så frågade han på engelska om man ville ha tidning men till mig la han till på svenska att du ser svensk ut så du ska ha en sån gär och gav mig Aftonbladet.

Tog lite bilder på väg från båten..
Avmönstringsdags

Idag är det dags, i eftemiddagen kommer båten med våra avslösare:)

Jag har en del och pyssla med som ni säkert förstår så kanske hinner/kan jag inte skriva nåt mer idag. Vi får se.
I så fall får jag säga trevlig helg till alla och så uppdaterar jag så fort jag är hemma eller kommer åt internet.


Gonatt

Städningen klar till viss del, så mycket som jag hade tänkt. Nu har jag en alldeles klockren och inte alltför stressig planering för morgondagen fram tills att båten kommer vid fyra på em. Nu hoppas jag ingen eller inget sabbar den.

Håller på och läser "Män som hatar kvinnor" som jag lånade av en styrman. Den är bra och rätt spännande så nu är funderar jag om jag ska läsa ut den ikväll.. Har 1/3 kvar så de lär ju ta en stund så jag vet inte..

Hur som helst så säger jag gonatt nu till bloggen och datorn.

Solen är redan på väg ner här
Äntligen internet tillbaka..

Dåligt med bloggande här men internet har varit på rymmen hela dagen, tyvärr. Men nu är det tillbaka och förhoppningsvis för att stanna.

Goda nyheter hos oss hur som helst. Ser ut som avmönstring imorgon em och sen hemflyg på lördag. Alltid skönt att få veta och när man väl vet så spelar det ingen roll att man fått stanna lite längre. Får man väl komma hem så är man nöjd ändå i slutändan.

Fint väder har vi haft hela dagen och nästan så att det var synd att sitta inne efter trefikat när vi hade säkerhetsmöte.

Mina planer för kvällen är lite hyttstäd, kul kul, packandet är redan mer eller mindre fixat. Får se hur det går att få igen väskan den här gången, alltid spännande men det ser lovande ut. Tyvärr lär jag säkert hitta en massa saker under morgondagen.

Onsdag - trefikat


Jungman softar


Vi är inte ensamma här..

Till ankars igen


Tagen i somras, idag är det lite dis men rätt varmt ute

Vi tog oss under natten ner till ankarplatsen St Brides Bay utanför Pembroke/Milford Haven. Här ligger vi nu och gungar lite lagom och bara väntar.

Jag har lämnat in önskemål om att jag gärna mönstrar av med helikopter men får ingen riktigt respons på det. Undra varför.. Det är min dröm ju, jag tycker det verkar så himla häftigt. Ett par gånger har vi haft lotsar som kommit/lämnat med helikopter och de som flyger dem är så grymt duktiga.

RSS 2.0