Julen hittills..

Julafton gick som planerat måste jag väl säga, mycket på gång hela dan men väldigt trevligt hade vi.

Lunchen med lutfisken innehöll som tur var lite mer saker så det fanns nåt som föll alla i smaken. Sen full fart och duka om till middagen och det tog sin lilla tid med dukar, blommor, servetter och ljus (värmeljus med batteri såklart).

Ringa hem stod på programmet till och från hela dagen, gick lite varierat, styrbords bryggvinge hade mobiltäckning ett tag, lotshytten lite senare och en stund funkade vår v-sat ombord så alla samtal klarades av, till slut. Lillasyster lät alldeles förtvivlad av fördröjningen på v-saten men fann sig efter en liten stund.

Tomten kom med en del julklappar, resten ska enligt rykte vänta på oss i Immingham. Tomten där fick väl körförbud med släden på vattnet. Men det går ingen nöd på oss.

Massa god mat blev det sedan och vykort med små roliga vitsar hittade alla på sin plats vid borden. Var inte många som rörde julgodiset i dagrummet sen. Maten fick sjunka lääänge först.


Mest poppis i dagrummet efter middan var.. Att bara sitta ner och smälta maten.

Idag drog vårt nästa projekt igång. Wii Tournament, vi ska ha en turnering ombord som innefattar alla sporterna på Wii sports. Ett spelschema har gjorts upp och en sport varje dag är det som gäller. Hela besättningen är med och man spelar 2 matcher i vissa spel och andra är man i en mindre grupp. Så samlar man poäng och så ska en segrare koras i början av nästa vecka. Önska oss lycka till:)  Jag har slagit chiefen i min första tennismatch..

Till alla som läser så vill vi önska God Fortsättning på helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0