Lucia


Luciamorgon

Lussebullar och tomtegröt till frukost. Lussebullar går bra men gröt nej tack. Aldrig gillat det och kommer nog aldrig göra heller. Vissa saker har jag lärt mig äta, saffransbröd är en sådan sak. Har väl aldrig varit direkt kräsen på mat men på julbordet finns en del saker som jag gärna slipper, risgrynsgröt, prinskorvar, lutfisken och så julmust. Det viktigaste som måste finnas är köttbullar, men det gör det ju alltid så det är lugnt.

Förmiddagen spenderades med att pyssla i mässen och så ta fram en massa julsaker från vårt "hemliga" förråd. Vet inte hur hemligt det är egentligen, bara det att man inte gärna går in där för det är trångt och litet att ta sig in och väl inne rätt mycket saker så för att få ut det man vill får man halvt slå knut på sig själv. Men nu är det gjort. Fick till och med fram våra julgranar. Ja eller sakerna står ju inte framme än, bara mer lättillgängligt.

Nu har vi precis avslutat säkerhetsmötet för den här månaden. Ovanligt snabbt men det kan också bero på att det togs på engelska idag och det då inte blir så mycket diskutioner på sidospår.

Kommentarer
Postat av: Molly

tittar in och önskar dig en fortsatt bra helg :) kram

2008-12-13 @ 15:29:35
URL: http://www.mollyshalsoblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0