Söndagmiddag

Ett av borden

Ostbricka med "Nalle Phu mat" - Honung med rosmarin, tokade äpplen och russin, supergott på osten.
tack ska du ha! :o) Nej jag vet inte tyvärr, dom är köpta i Danmark men har inte sett dem här!
Ja de är riktigt mumsigt!:)
sv: det är jobbigt... men man får prioritera :)
En jungman? Va gör en jungman ombord?
Hmm...
Shit vilken god mat! Får befälen särskild (bättre) mat eller är det lika för alla? Och vin ombord? Jag trodde nästan alla båtar hade alkoholförbud.. Tack för en intressant blogg!
Du får nog ändra dig lite! Befälsbordet!?!
Jag vet att du dukar lika åt alla men läsarna kanske missförstår och tror att vi har tre mässar och salong fortfarande.
Hmmm tänkte inte så långt Igge, som sagt ser alla borden lika ut och alla äter tillsammans. Kan fortfarande inte kommentera hos dej..
Det är inte så viktigt med kommentarer, jag överlever.
Men om du tittar i vänstra menyraden kan du registrera dig där. Men det är tråkigt med att behöva komma ihåg massa inloggningsuppgifter. Jag har nämn det problemet för tidningen, får se om dom ändrar något i framtiden.
Haha okej, mm inloggningsuppgifter överallt.. Hoppas allt är bra hemma:) Vet du vart du ska sen?
Mysigt =)
Tack för din (och din kollegas) svar i min blogg! Det var väl det jag tänkte, att alla fick samma mat, annars skulle det vara aldeles för hierarkiskt!
Ja maten saknar man lite när man jobbade till sjöss. Ägg och beacon på söndags mornar. Ärtsoppa och punch med pannkakor på torsdagar. =) Och fattiga riddare till frukost. Mums! ha det gott! Snart dags att purra !