BrofjordenSåna här ställen som är en eller ett par kajer mitt ute i ingenstans om ni förstår vad jag menar tycker jag känns konstiga att kalla hamn. Kaj visst men det är inte en hamn som typ Rotterdam.

Dagens ämne vid matbordet var kapris. Otroligt intressant haha. Nää det var kapris i potatissalladen vi åt och vi började fundera hur kaprisen växte och satt och spekulerade i alla möjliga omöjliga banor. Men kom så långt att vi tror oss veta att den växer på buskar.. Sen då? Växer de i klasar eller en och en? Tur att google finns för alla saker vi inte vet.

Lördagar och söndagar är kassa rent tv-mässigt efter frukosten. På vardagarna är det ju nyhetsmorgon men på helgerna börjar det ju senare. Då får vi roa oss med på lördagar Mumintrollen och söndagar Djungel George. Det funkar men vi har växt ifrån det där riktiga nöjet med barnprogrammen och uppskattar lite uppdatering om vad som händer utanför den tecknade världen mer.

Kommentarer
Postat av: Pappa

Om inte Google leder er rätt kan ni ju testa www.wikipedia.se som är ett uppslagsverk som uppdateras hela tiden av den som använder det och har någon information att tillföra.

2009-03-22 @ 20:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0